Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Print this page
Monday, 18 April 2011 11:40

The perfect pitch

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu, nu e despre baseball sau alte sporturi americane. Dupa zece ani in campul muncii de la Premium, timp in care am fost invitati si am participat la nu stiu cate licitatii, am parcurs, anul acesta, in fine, un pitch perfect, cu un brief foarte bine structurat, o echipa de comunicare frumoasa si desteapta, cu buget clar specificat de la bun inceput, cu obiective si asteptari de la agentie etc etc. Cu tot tacamul, adica.

Ce mai avea acest brief in plus fata de toate cele de mai sus, care oricum sunt extrem de importante? Mentiunea ca, toate agentiile care participa la pitch si prezinta propuneri de strategie vor fi compensate pentru efort cu un pitch fee.

Nu s-au dat rezultatele, nu stiu daca am castigat sau nu - aviz suspiciosilor - si nici nu cred ca postul meu ar influenta cumva decizia. As fi de-a dreptul dezamagita daca ar fi asa. Dar am fost uimita si bucuroasa sa vad ca, pana si in acest an, lucrurile se pot desfasura si normal si riguros profesional, si ca oamenii inca pot avea respect pentru munca altor oameni asa, fara sa-i traga nimeni de maneca sau sa le bata obrazul.

Si asta imi da o confirmare ca mai exista speranta…

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3814 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 08:00
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Latest from Sorana Savu

Related items