Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Wednesday, 24 June 2009 09:11

Se intampla in plina criza

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Când oamenii de PR vorbesc despre curaj, despre ce poţi câştiga dacă îţi urmezi drumul şi strategia cu încredere în plină criză şi nu loveşti în motoarele de creştere ale companiei - vânzări, marketing, HR - sunt de obicei consideraţi avocaţi pledanţi pentru propria cauză. E mai simplu să spui - ăştia habar n-au ce greu e într-o corporaţie, cât de mult trebuie să reducem costurile, cum trebuie să ne administrăm şi menajăm şefii, vor doar bani de comunicare - şi să nu faci nimic atunci când ţi se cere să reduci sau să renunţi complet la bugete, la oameni, la proiecte. E mai complicat să vii cu argumente care să justifice investiţii - şi nu cheltuieli - deştepte în perioadă de criză.

 

Doi dintre clienţii noştri au mers pe cartea curajului şi deja au câştigat. Una dintre companii a devenit acum lider confirmat de piaţă, având curajul să continue investiţiile în inovaţie şi marketing. Cealaltă companie a regândit raportarea la clienţi, având curajul să-şi asume responsabilitatea unui proiect pilot, a unei strategii noi în context de multinaţională şi de piaţă în contracţie. Liderul ei a fost promovat zilele trecute, având acum misiunea de a insufla spirit antreprenorial corporaţiei în 103 ţări. Se întâmplă în plină criză.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3348 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 08:25
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 137 guests and no members online

Search