Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Print this page
Sunday, 25 January 2009 10:17

Let's change, but not ourselves...

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Am trecut Oceanul intr-o calatorie planificata in 2007, cand la noi nu venise inca vestea despre criza subprime si toti alergam sa acoperim o piata cu cereri in crestere. Am ajuns in Florida in 2009, intr-un moment in care pe canalul TV de real estate se vand case la licitatie cu preturi incepand de la 1000 de dolari.

Pe coasta unde am aterizat, inca aparenta de liniste nu a disparut. Cetatenii seniori, care si-au platit deja toate ipotecile si au apucat sa guste din pensiile si asigurarile sociale finantate de cei mai tineri nu au motive de ingrijorare. Poate doar sa mai scoata iahtul la plimbare din cand in cand sa nu rugineasca fibra de carbon…

Mall-urile nu sunt pline sa dea pe dinafara doar pentru ca sunt de cateva ori mai mari decat cele din Bucuresti. Cel pe care ni l-au recomandat toate site-urile are 700,000 metri patrati, fiind mai degraba un oras in disguise.

Doua lucruri m-au amuzat aici de cand am venit, chiar pe inceput de mandat al lui Obama - primul este sfatul primit de colegii nostri de breasla din PRSA de catre specialistii organizatiei - anul acesta indentificati si pregatiti purtatori de cuvant din randul minoritatilor pentru companiile in care lucrati. Va las pe voi sa ghiciti la ce minoritati se referea autorul.

Al doilea e legat de analizele post inauguration day care, aici s-au focalizat pe lucruri esentiale. Cum ar fi tinuta lui Michelle Obama. Doamna a fost laudata pentru ansamblul realizat de un creator cubanez si pentru manusile pe care si le-a cumparat din J. Crew, din mall adica. Oricine poate acum lua modelul primei doamne si poate da navala sa-si ia o pereche de manusi verzi. Can’t do without!

O mustrare blanda au primit pantofii, care erau … tz tz tz Jimmy Choo. Scumpi, doamna, scumpi! Doar interventia prompta a crainicei a scutit-o pe doamna de alte comentarii acide, pentru ca pantofii, desi Jimmy Choo, nu erau la prima iesire in strada. Asa, cu pantofi purtati si cu manusi din mall, Michelle e de-a noastra din popor!

Deci hai sa ne schimbam, dar nu cumva sa lasam ipocrizia la o parte, ca fara ea…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3411 times Last modified on Wednesday, 25 May 2011 19:05
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Latest from Sorana Savu