• Home
  • Blog
  • PR
  • Efectul razelor de luna asupra galosilor de guma

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 19 January 2009 10:18

Efectul razelor de luna asupra galosilor de guma

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu zic că nu am început un an în care suntem, încă o dată, puşi să gândim creativ, cu o criză globală virală răspândindu-se prin mediul de business mai ceva ca gripa aviară de maian. Nu zic că gripa financiară nu ne testează tuturor sistemul imunitar în fel şi chip. Dar la unii, pe care i-a lovit strănutul ceva mai devreme, simptomele au început să o ia razna. Pe scurt, britanicii de la The Observer au împrumutat din folclorul românesc povestea cu capra vecinului şi fugăresc patrupedele din Europa de Est într-un material preluat de wall-street.ro. Dacă, pe logica relatării lor, îmi explicaţi şi mie cum de e România aşa de ameninţată de lupte de stradă, v-aş fi profund recunoscătoare.

Într-adevăr, pentru britanicul de rând, pus pe liber şi deprimat că lira a ajuns la paritate cu moneda europeană, nimic n-ar fi mai amuzant decât un reality show cu lupte de stradă în Europa de Est… Dar sincer, am încredere mai mare în sistemul imunitar al unei întregi generaţii de manageri hrăniţi aici cu salam cu soia. Cumva, cred că am dezvoltat anticorpi foarte utili în asemenea situaţii.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 6986 times Last modified on Wednesday, 25 May 2011 19:06
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 232 guests and no members online

Search