Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 14 July 2008 10:51

www versus The Bookshop

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Am fost în weekend la Istanbul, găsind cu surprindere în Turcia, în miez de iulie, un oraş ceva mai răcoros decât Bucureştiul. Am plecat fără un ghid serios la noi, ceea ce s-a dovedit a fi o mare problemă! Dar cum în Istanbul turiştii sunt solidari, fiind loviţi cu toţii de dificultăţile create de limbă şi de orientare în spaţiu, am primit imediat instrucţiuni de la un olandez amabil unde să mergem pentru ghiduri turistice ca lumea - mai exact DK.

Librăria respectivă, The Bookshop, pe Sultanahmet, avea, într-adevăr, tot ce-ţi puteai dori în materie de cărţi de limbă engleză despre Turcia. În stilul tradiţional turcesc, vânzătorul/patron, tânăr, îţi punea în punga cu cumpărături şi un articol apărut despre ei în Turkish Business Daily (valorificând nişte eforturi de PR) şi îţi mai recomanda şi alte cărţi minunate despre viaţa şi lumea din Istanbul.

Ne-a încântat şi pe noi cu o asemenea carte, dar am rezistat eroic ştiind că, dacă umplu genţile cu cumpărături din prima zi, o să am probleme. “E o carte care prezintă cel mai bine viaţa familiilor din Turcia şi e foarte greu de găsit,” îmi spunea vânzătorul. “Hm, nu e greu de găsit, dacă e în engleză o pot lua de pe www…” “amazon.com,” a completat el, cu un aer de tristeţe şi resemnare, punând punct sales pitch-ului.

amazon.com nu mă serveşte cu ceai de mere şi nici nu-mi pune în mână un ghid DK al Istanbulului exact atunci când vreau. Dar poate să-mi aducă aproape orice carte de oricând şi de oriunde mă interesează pe mine…

Pentru ajutor prompt în Istanbul, apelaţi cu încredere la The Bookshop (vezi poza) - for everything else there’s MasterCard şi, evident, www.amazon.com.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3961 times Last modified on Wednesday, 25 May 2011 19:10
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 80 guests and no members online

Search