Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Thursday, 19 May 2011 07:56

IPhone 2.0

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Se impune o rectificare!
Pentru ca am primit comment-uri la un material mai vechi – iPhone, nu multumesc! – am decis ca trebuie sa scriu cateva randuri. Nu vreau sa ma scuz si nici sa ma explic. Si nici nu-mi propun sa revizuiesc ce am scris in trecut.

Pentru ca, ori de cate ori scriu ceva se refera la experienta si starea de fapt de la momentul respectiv.
Si pentru ca in comment-ul pe care l-am primit eram intrebat ce cred acum despre iPhone, raspunsul meu este simplu: am MacBook Pro, iPad (1, pentru ca Sorana si-a cumparat iPad2 pentru ea) si iPhone (3G, nu radeti, pentru ca astept iPhone5 ca sa nu-si mai ia Sorana singura). Atat :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3680 times Last modified on Monday, 06 June 2011 13:42
Andrei Savu

Sunt inginer numai prin diploma, am fost jurnalist IT si economic pentru putin timp si apoi am inceput o aventura care mi-a adus pana acum multe satisfactii si multe zile de cosmar - relatiile publice. Am inceput cu un calculator si un telefon, la propriu, asa cum ii sade bine oricarui consultant si, incet, incet am reusit sa dezvolt o companie. Doar ca ani mai tarziu a venit momentul in care am realizat, impreuna cu Sorana, ca putem face mai mult si mai bine. Asa a aparut Premium Communication, la randul ei incepand cu doi oameni, doua telefoane si doua calculatoare. Acum suntem mai multi si mai maturi, iar in noiembrie 2011 aniversam 10 ani. E mult, e putin… Greu de spus. Dar e, in continuare, o aventura - cu satisfactii si zile de cosmar.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 101 guests and no members online

Search