Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 30 June 2008 12:38

To be.. or not to be cashless!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să nu aveţi niciun ban în buzunar şi cu toate astea să puteţi face cumpărături oriunde, nu numai prin lumea reală dar şi prin cea virtuală? S-ar putea să credeţi că e o glumă sau curată utopie - cu ajutorul lui Cristi Manafu am încercat să vedem dacă un astfel de experiment ţine. L-am convins pe Cristi – da, el este cel care va trăi experienţa “cashless life” - să renunţe la numerar pentru o lună de zile, timp în care va face toate plăţile cu un card MasterCard. Zis şi făcut, proiectul începe astăzi, 30 iunie şi se va încheia la sfârşitul lunii iulie.

 

Cristi va povesti pe blogul lui cum decurge această experienţă, dacă reacţia comercianţilor este una firească sau întâmpină vreo problemă. Şi pentru că nu strică niciodată să arunci un ochi în ograda vecinului, Cristi va face în această lună şi o excursie în afara ţării. Aşa vom putea să vedem dacă există diferenţe între “noi” şi “ei” şi, în cazul unui răspuns afirmativ, dacă ele ne sunt favorabile sau nu.

Bun, dacă sunteţi curioşi să aflaţi prin ce întâmplări va trece Cristi fără un ban la el, puteţi să vă puneţi la curent cu nouătăţile accesând blogul lui. Eu de-abia aştept să aflu primele informaţii, pentru că am pariat că povestirile lui Cristi vor înclina balanţa în favoarea opţiunii “cashless”. Şi din pariul pe cashless mă aştept să mă aleg cu ceva bani!!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3697 times Last modified on Thursday, 05 May 2011 13:00
Lorena Dinu

Eu cred ca nimic nu este intamplator. Sau, mai exact, ca exista momente in viata noastra cand lucrurile au un sens pe care il intelegem uneori atunci, alteori de-abia dupa o vreme. In aceasta categorie am incadrat eu venirea la Premium, dupa ce o prietena care participase la un program unde a venit si Sorana, mi-a “vandut” pontul ca se fac angajari. Iar eu imi cautam de lucru in domeniul PR pentru ca, desi absolvisem in 2004 sectia de Comunicare si Relatii Publice la Universitatea din Bucuresti, joburile mele nu au avut mare legatura cu studiile. Cateva luni mai inainte decisesem ca vreau altceva decat Client Service si decat managementul calitatii, iar altceva-ul s-a concretizat la Premium, unde invat sa fiu consultant in relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 256 guests and no members online

Search