Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Thursday, 17 January 2008 09:06

Ce bine că s-a terminat!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu cumva să respiraţi ciudat, să vă uitaţi altundeva decât în ochii lui sau să clipiţi de două ori în 10 secunde, că vă şi pierdeţi consultantul de pensii. Mă rog, exagerez, dar cam aşa suna una din reclamele care îmi arătau cum un băiat de la masa vecină îi ”sufla” consultantul de pensii altuia cam nehotărât.

Prima reacţie pe care mi-o provoca acel clip era de genul „pe bune? Lasă că merg la altă companie, sunt cu tonele, lasă-l pe consultantul cu pricina să se ocupe de alt client, sper să fie unul cu salariu mai mic decât al meu”. Şi apoi mi-am dat seama că reclamele anterioare pe care le-am văzut – precum cele cu proteze dentare, bastoane şi alte alea – erau chiar drăguţe. Nu mă ameninţa nimeni că rămân fără consultant şi nu mai pot să-mi fac pensie privată obligatorie.Oricum, nu mai contează foarte mult. Bine că s-a terminat!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 7754 times
Florenta Ghita

Dupa mai bine de opt ani de presa, inceputa la Curierul National si finalizata la Business Magazin, am trecut in tabara relatiilor publice. Asa se face ca acum lucrez ca si consultant la Premium Communication. In presa am ajuns gratie facultatii de Filozofie si Jurnalistica, unde in anul intâi am fost obligati sa facem practica jurnalistica. Iar departamentul Economic de la Curierul National a fost locul in care am facut eu practica, in 1997 si unde am si ramas sa scriu despre industrie. Ca sa pastram traditia, tot de industrie (mai precis metalurgie) ma ocup si acum, la Premium. Nu-i problema, si in viata civila sunt fan heavy metal.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 242 guests and no members online

Search