Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 18 April 2011 11:41

Micro-mogulii

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Discutand cu Cristi Manafu despre urmatoarea editie a PR Forum, a iesit la iveala un nou concept - micro-mogulii - de data asta cu toate conotatiile pozitive posibile. Cu blogul, contul de Twitter si FaceBook, oricine are un adevarat trust de media in gestiune si oricine “poate cumpara cerneala cu butoiul”, cum spunea vorba veche anglo-saxona. Ma rog, nu chiar oricine, dar cert este ca instrumentele le avem cu totii la indemana.

Diferentiate de durata de viata, de timpul necesar crearii unui post, cele trei instrumente isi definesc si rolul lor strategic raportat la fiecare dintre noi - blogul pozitioneaza, FB relationeaza, Twitter informeaza. Vorbim despre niste chestii care nu existau acum cinci ani si pe care nici unul dintre filmele SF ale ultimei sute de ani nu le-a anticipat. Oare cum le-o fi scapat scriitorilor SF marea nevoie a oamenilor de auto-afirmare?

Povestim mai mult la PR Forum, nu neaparat despre micro-moguli, cat despre ce s-a schimbat si ce nu prin relatiile publice. Pe 15 si 16 martie.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3624 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 07:59
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 130 guests and no members online

Search