Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Friday, 17 November 2006 13:16

O confuzie veche de când PR-ul

Written by 

Rate this item
(0 votes)

M-am intors de la PRSA International Conference cu mai multe intrebari decat raspunsuri. De altfel, asta le si spuneam colegilor americani cand ma intrebau cum mi se pare conferinta. Ciudata, raspundeam de fiecare data. Ciudata? De ce? Pentru ca m-am asteptat sa gasesc raspunsuri, de la cea mai veche/matura/dezvoltata industrie de PR din lume. In loc de asta, am asistat la discutii interminabile despre aceleasi subiecte - ce este PR-ul, cum definim standardele, care este locul eticii etc. Ceea ce este, insa, diferit de modul in care privim noi aceste subiecte, este faptul ca pe americani nu pare sa-i deranjeze, neaparat, confuzia. Pentru ei este mai importanta discutia, pentru ca, spun ei, din dezbatere va iesi, in final, un model sau o definitie larg acceptata.

N-am concluzii si mi-e greu sa spun exact ce am invatat nou de la editia de anul acesta a conferintei PRSA. Dar ceva foarte important tot am constatat. Nu suntem nici tineri, nici invatacei si nu trebuie sa avem nici un fel de complexe. Americanii au exact aceleasi probleme ca si noi, discuta despre exact aceleasi subiecte si rezolva lucrurile in exact aceeasi maniera. Daca mai aud, in viitor, de imaturitatea PR-ului din Romania, voi reactiona extrem de agresiv. Cum spun americanii, am inceput sa am alergie la BS.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 11103 times
Andrei Savu

Sunt inginer numai prin diploma, am fost jurnalist IT si economic pentru putin timp si apoi am inceput o aventura care mi-a adus pana acum multe satisfactii si multe zile de cosmar - relatiile publice. Am inceput cu un calculator si un telefon, la propriu, asa cum ii sade bine oricarui consultant si, incet, incet am reusit sa dezvolt o companie. Doar ca ani mai tarziu a venit momentul in care am realizat, impreuna cu Sorana, ca putem face mai mult si mai bine. Asa a aparut Premium Communication, la randul ei incepand cu doi oameni, doua telefoane si doua calculatoare. Acum suntem mai multi si mai maturi, iar in noiembrie 2011 aniversam 10 ani. E mult, e putin… Greu de spus. Dar e, in continuare, o aventura - cu satisfactii si zile de cosmar.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 126 guests and no members online

Search