Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Sunday, 09 March 2008 12:41

Who's news?

Written by 

Rate this item
(0 votes)

And why is that? Am început să mă întreb uitându-mă pe numărul din 3 martie al Time Magazine. Iau Time de multă vreme, ca pe o revistă de business, politică şi ceva stil de viaţă de bună calitate. Apreciez foarte mult scriitura şi uşurinţa cu care poţi parcurge un set de subiecte diverse, inteligent tratate, uşurinţă dată de un layout relaxat şi neschimbat de foarte multă vreme şi o organizare minunată.

Ochiul de insider mă face să observ materialele generate de agenţiile de PR şi mă bucur să văd uneori în revistă contribuţii masive ale “alor noştri”, care pot rezulta în materiale de cover excepţionale, cu acces la nişte oameni la care direct n-ai putea ajunge, chiar dacă lucrezi la Time.

Dar numărul despre care vă vorbesc mi-a ridicat întrebări încă de la sumar: coperta e dominată de George Clooney, care e şi subiectul articolului de fond; la pagina 4 îl auzim vorbind pe Sean Combs; scrisorile din pagina 5 îi menţionează pe John Wayne şi Sylvester Stallone; în pagina 12, secţiunea people, toţi oamenii remarcabili sunt actori la Hollywood - de la Nicole Kidman la Christina Ricci, iar ilustraţia cea mai potrivită pentru anunţarea unei expoziţii tematice de pictură în Italia e o fotografie cu Audrey Hepburn şi Cary Grant în “A Roman Holiday”…, în timp ce Bob Geldof îl endorsează pe George Bush, din postura de corespondent special din Africa. Toate astea într-un singur număr care, vă reamintesc, aparţine Time Magazine şi nu vreunei reviste de cinema…

Chiar nu mai putem citi nici o informaţie, nu mai putem să ne raliem nici unei teme sau unei probleme sociale dacă aceasta nu are ambalajul corespunzător hollywoodian? Nu mai putem digera nici o analiză dacă nu facem referire la vreun bard sau vreun actor? E uşor bizar.

Aseară, pe scroll-ul unei televiziuni de ştiri şi comentarii citeam şi mă minunam: Cristina Spătaru, regina R&B-ului, are o colecţie de ceasuri de lux, de valoare foarte mare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 5485 times
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 201 guests and no members online

Search