Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Wednesday, 10 August 2011 08:13

Explore & Engage

Written by 

Rate this item
(0 votes)

In urma cu putina vreme, un cunoscut m-a rugat sa indrum pe cineva care nu era din Bucuresti catre un centru comercial. Primul impuls, pe care l-am si urmat, a fost sa ii indic un loc care sa aiba o oferta generoasa, de unde sa poata face o selectie. Evident, aproape de mijloace de transport in comun. Ei bine, surpriza. Reactia a fost neasteptata, nemultumirea fiind generata de faptul ca nu am sugerat un loc mai apropiat, unde oferta era muuult mai slaba. Nevoie de protectie sau subestimare? Oricum ar fi fost, m-a infuriat.

Urmarea a fost ca mi-am dat seama de doua lucruri, la fel de importante: pentru viata nu primesti instructiuni de utilizare (ca sa parafrazez un citat simpatic de pe net) ci, de foarte multe ori, inveti din greseli, iar apoi faptul ca este extrem de importanta sustinerea pe care o primesti din partea celor apropiati. Realizez ca fiecare alegere reprezinta un pas inainte. Sunt foarte sigura ca fiecare decizie trebuie cantarita, pentru ca undeva sa nu se adune mai multe greseli decat alegeri corecte.

Meseria pe care ne-o alegem ajunge sa ne defineasca si sa ne transforme pentru ca asa cum explica si Sorana intr-un post blogul Cristinei Bazavan, la birou petrecem cea mai mare parte a timpului, alaturi de oameni care nu sunt nici rude si nici prieteni, dar care iti influenteaza evolutia. Chiar si la inceput de drum, constat ca am avut norocul sa fiu sprijinita de parinti mei (care nu cunoasteau foarte multe despre PR, dar m-au incurajat sa fac ceea ce imi doresc, fara sa incerce sa imi impuna ceva). Viata n-o veni cu instructiuni, dar vine cu educatia care ne ajuta sa comunicam si sa ne integram in societate. Tocmai de aceea ma declar o sustinatoare a celor dornici sa se dezvolte personal si profesional.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 5683 times Last modified on Friday, 30 September 2011 13:19
Andra Bilici

Pe principiul „Ce vrei sa te faci când vei fi mare?”, începând cu vârsta de şapte ani am început să răspund „ziaristă”. Mi se părea cea mai frumoasă, originală şi fascinantă meserie. După doi ani la Facultatea de Litere m-am hotărât să îmi urmez visul aşa că am dat admitere la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării, locul unde în timpul unui curs s-au schimbat toate planurile pe care mi le făcusem până în acel moment. Am descoperit ce înseamnă relaţiile publice, desigur, în teorie, şi am înţeles că asta va fi meseria mea.

După opt luni mai puţin vesele, petrecute la un alt job, în cu totul alt domeniu, am intrat în echipa Premium. Şi de atunci, nicio zi nu a mai fost identică cu alta. Mă bucur de fiecare moment, învăţ şi descopăr lucruri noi. Nu am renunţat total nici la primul meu vis şi asta pentru că citesc ziare în fiecare dimineaţă iar periodic scriu aici, pe blog.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 118 guests and no members online

Search