Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Thursday, 06 October 2011 12:15

My iStory - Multumesc, Steve Jobs!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Exista cateva branduri pe lumea asta, care reusesc sa imi faca viata mai frumoasa zi de zi. Nu le-am clasat niciodata din punct de vedere al valorii financiare. Asemeni Soranei, consider ca e mult mai eficient sa strangi bani, pentru ca mai apoi sa ii investesti intr-un obiect de calitate. Mac’ul meu alb, de acasa, pe care mi l-am dorit enorm, este un exemplu foarte bun. Il am de patru ani si functioneaza perfect. Am fost si tachinata in legatura cu el, dar eu ma incapatanez sa nu il schimb. Si el se incapataneaza sa raspunda nevoilor mele. Chiar fara proteste. Este aproape un prieten si spun asta pentru ca a calatorit cu mine prin multe locuri, m-a ajutat sa pregatesc examene si licente, mai apoi comunicate si rapoarte. De ceva vreme l-am personalizat cu o husa rosie foarte draguta.

In acelasi timp cu Mac’ul mai sus amintit, in viata mea a intrat un al doilea iPod si mai apoi un iPhone. Imi dau seama ca odata ce ai trecut la produsele Apple nu poti sa revii la altceva similar. Apple mi-a creat reflexe cum nu mi s-a intamplat cu alt obiect. Acum e clar ca ferestrele se miscoreaza din stanga, muzica se da mai incet printr-o rotire, tot catre stanga, iar la telefon(ul lui Andrei, atunci cand il uita pe birou :D) se raspunde printr-o “glisare” a degetului pe un ecran(?!).

Toate produsele Apple m-au cucerit initial prin design si nu m-au dezamagit niciodata in ceea ce priveste calitatea lor. Si tocmai pentru aceste motive mi-as dori sa ii multumesc lui Steve Jobs. Mi-a facut viata mai frumoasa si m-a inscris intr-un club elitist. La nivel general, a revolutionat o industrie si a rasturnat piete. Cum spuneam si de dimineata, astazi merele sunt mai triste. Completez acum: imi doresc ca ele sa straluceasca la fel de curat si de frumos.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 6395 times Last modified on Friday, 25 April 2014 12:19
Andra Bilici

Pe principiul „Ce vrei sa te faci când vei fi mare?”, începând cu vârsta de şapte ani am început să răspund „ziaristă”. Mi se părea cea mai frumoasă, originală şi fascinantă meserie. După doi ani la Facultatea de Litere m-am hotărât să îmi urmez visul aşa că am dat admitere la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării, locul unde în timpul unui curs s-au schimbat toate planurile pe care mi le făcusem până în acel moment. Am descoperit ce înseamnă relaţiile publice, desigur, în teorie, şi am înţeles că asta va fi meseria mea.

După opt luni mai puţin vesele, petrecute la un alt job, în cu totul alt domeniu, am intrat în echipa Premium. Şi de atunci, nicio zi nu a mai fost identică cu alta. Mă bucur de fiecare moment, învăţ şi descopăr lucruri noi. Nu am renunţat total nici la primul meu vis şi asta pentru că citesc ziare în fiecare dimineaţă iar periodic scriu aici, pe blog.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 154 guests and no members online

Search