Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Print this page
Sunday, 11 March 2012 17:33

Bloggers relations 2.0 la PR Forum

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu prea am obiceiul sa fac invitatii la evenimente pe blogul nostru, dar pentru ca spiritele s-au incins in urma postului lui Ionut si pentru ca in scris nuantele se pierd si nu ne putem da dreptate unii altora acolo unde avem, fara sa starnim alte discutii, comentarii si interpretari, va invit sa povestim mai multe despre bloggeri si agentii, cum sunt ei unii cu altii si cum ar fi sa fie mai bine miercuri, pe 14 martie, la PR Forum.

Trebuie sa incepem macar sa cautam impreuna cai prin care, pastrand credibilitatea si valoarea personala a blogurilor, sa putem adauga valoare comerciala, nu cu posturi la comanda si cu "oportunitati" virite pe gat, ci cu subiecte interesante si campanii inspirate. E greu? Evident, nimeni n-a zis ca-i simplu, dar suntem inca la inceput de drum in blogosfera si cum ne asternem cu totii, asa vom dormi.

Cat despre noi, ca sa raspundem generalizarilor care ne omoara pe toti, suntem fideli politicii pe care am pus-o in scris inclusiv pe blog - ce noua nu ne place, altora nu facem. Ne retragem din proiecte atunci cand vedem ca bloggerii ezita sa ne primeasca in spatiul lor si au argumente bune in acest sens, initiem proiecte atunci cand vedem potriveli miraculoase intre branduri si social media, dar credem tot timpul ca dragoste cu sila nu se poate, nici pentru branduri, nici pentru noi, nici pentru bloggeri si nici pentru cititorii lor.

Precum vedeti, sunt multe variabile, multe stele care trebuie sa se alinieze, noi zicem ca ar fi bine sa se alinieze toate de cele mai multe ori ca sa avem succes si in mintile si sufletele oamenilor, nu doar in PowerPoint-uri.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 11409 times Last modified on Monday, 07 May 2012 13:14
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Latest from Sorana Savu

1 comment