Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Print this page
Thursday, 21 August 2008 08:57

Cald, cald, foarte cald

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Stau printre picioarele colegilor si mă întreb ce să fac? Căldură mare, blană pe măsură. Pisa zace la umbră în curte, iar în cameră merge aerul condiţionat. E bine, dar parcă tot e prea cald.

Şi n-am nimic de făcut. Dorm cele zece-paişpe ore pe zi, obligatorii pentru un motan specializat, ca mine. În rest, lumea vine, pleacă, concedii (?), mare (ce-o fi aia?). Şi e din ce în ce mai cald.

Aşa că m-am gândit să scriu. N-am un subiect anume, dar cred că e din cauza căldurii. Nu ştiţi cum e cu blană pe vremea asta… Unde sunt zăpezile de altă dată? Acum e cald, foarte cald.

Dacă aveţi vreo idee de ce aş putea să fac pe căldura asta, aştept sugestii. Numai să nu aud de mişcare. V-am spus că e cald.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3581 times Last modified on Friday, 20 May 2011 08:50
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Latest from Luca