Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Wednesday, 07 July 2010 11:07

Nu-mi schimb meseria

Written by 

Rate this item
(0 votes)

… asa cum ma intreba o prietena pe FaceBook, dar multumesc inca o data echipei Biz pentru o zi superba. Cred ca, lasand oboseala la o parte, si pentru ei au fost 48 de ore frumoase, au fost multi cei care au trecut prin “redactie” sau pe pagina lor de FB sa-i felicite si cred ca, timp de doua zile, au fost cea mai bucuroasa si mai tonica echipa de presa.

Pentru mine, invatatura cea mai stranie a fost ca mi-e extrem de greu sa iau un interviu unui om pe care il cunosc bine. Alta e ca, in presa, intr-o singura zi, vezi cu mult mai multi oameni decat vezi intr-o zi de lucru de agentie. Si asta nu cred ca avea neaparat de-a face cu faptul ca eram in mall si venea lumea la sale-uri.

Multumesc, de asemenea, pentru poza asta cu Denisa. Pentru mine, e Priceless.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3849 times Last modified on Friday, 20 May 2011 08:37
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 88 guests and no members online

Search