Lorena Dinu

Lorena Dinu

Eu cred ca nimic nu este intamplator. Sau, mai exact, ca exista momente in viata noastra cand lucrurile au un sens pe care il intelegem uneori atunci, alteori de-abia dupa o vreme. In aceasta categorie am incadrat eu venirea la Premium, dupa ce o prietena care participase la un program unde a venit si Sorana, mi-a “vandut” pontul ca se fac angajari. Iar eu imi cautam de lucru in domeniul PR pentru ca, desi absolvisem in 2004 sectia de Comunicare si Relatii Publice la Universitatea din Bucuresti, joburile mele nu au avut mare legatura cu studiile. Cateva luni mai inainte decisesem ca vreau altceva decat Client Service si decat managementul calitatii, iar altceva-ul s-a concretizat la Premium, unde invat sa fiu consultant in relatii publice.

Wednesday, 27 August 2008 08:31

Minciuni adevărate

Am auzit de curând o afirmaţie care mi-a atras atenţia pentru că o mai citisem undeva: atunci când cineva este întrebat dacă ar continua să cumpere produsele unei companii despre care ştie că are un comportament iresponsabil (activitatea sa dăunează mediului sau foloseşte munca minorilor), cel mai probabil va răspunde „Nu”. În realitate, însă, nu îşi va schimba comportamentul de până atunci. Concluzia era că oamenii mint în astfel de situaţii.

Friday, 22 July 2011 07:16

Niciodată... nostalgia

Aceasta nu este o cronică de film – chiar dacă Nuovo Cinema Paradiso (în varianta sa scurtă,  care a luat Oscarul, dar de-abia aştept să văd şi creaţia originală), în regia lui Giuseppe Tornatore, m-a impresionat în fiecare minut, chiar dacă muzica este specială, iar actorii mi-au plăcut la nebunie.

Cu toate acestea, filmul e acum doar un pretext pentru câteva gânduri – mai corect sentimente – inspirate de el. Pe scurt, despre acţiune: într-un sătuc sicilian, cinematograful era sufletul comunităţii, modalitatea favorită – şi singura – de divertisment, iar un băieţel de 5-6 ani nu face excepţie de la pasiunea comună. Dimpotrivă, vrea să îşi petreacă tot timpul în cinematograf şi să ajungă dincolo de pânza de proiecţie, să nu-i scape niciun secret. După ani şi ani, vorba cântecului, băieţelul – acum matur – se întoarce în comunitatea copilăriei, unde, evident, nimic nu mai era la fel.

Monday, 30 June 2008 12:38

To be.. or not to be cashless!

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să nu aveţi niciun ban în buzunar şi cu toate astea să puteţi face cumpărături oriunde, nu numai prin lumea reală dar şi prin cea virtuală? S-ar putea să credeţi că e o glumă sau curată utopie - cu ajutorul lui Cristi Manafu am încercat să vedem dacă un astfel de experiment ţine. L-am convins pe Cristi – da, el este cel care va trăi experienţa “cashless life” - să renunţe la numerar pentru o lună de zile, timp în care va face toate plăţile cu un card MasterCard. Zis şi făcut, proiectul începe astăzi, 30 iunie şi se va încheia la sfârşitul lunii iulie.

Monday, 29 March 2010 12:36

Las-o ma, ca merge-asa!

Clienţii nemulţumiţi de serviciile pe care le livrează o companie sau alta nu reprezintă, desigur, nicio noutate. Cu toate acestea, de fiecare dată când întâlnesc o astfel de situaţie am naivitatea să îmi pun nişte întrebări…

Thursday, 05 May 2011 11:35

FaceBook facing fairplay

Imediat după ce am văzut The Social Network, reacţia mea a fost: personajul Mark Zuckerberg este lipsit de etică! Nimeni nu are dreptul să-şi însuşească ideea altcuiva, chiar dacă îi aduce îmbunătăţiri şi se dovedeşte mult mai talentat decât sursa ideii.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/user.php on line 260

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 69 guests and no members online

Search