Luca

Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Wednesday, 31 August 2011 08:19

Post - traumatic stress disorder

Titlul exprima foarte bine chestiile prin care am avut eu de trecut vara asta. Motiv pentru care nici n-am mai avut chef de scris. Pentru scris trebuie sa ai o starrre, si gherutele bine ascutite, or eu toata vara am avut santier. Moloz in blana. Praf in mustati. Invitati nepoftiti in curte si prin case. Oameni in concediu, plus mutari de colo pana colo, de nu mai stiam pe ce scaun ma asezam si pe cine deranjam. Or daca nu deranjezi pe cine trebuie, de ce sa te mai deranjezi sa mai deranjezi?

Camera mea - un dezastru. Apoi, cica a fost curata, dar eu nu mai recunosteam oricum nimic, nu mai simteam nici un miros familiar, abia mi-am regasit canapeaua in care sa-mi infig ghearele. I-am rugat macar sa pastreze mocheta si m-am asezat pe ea in semn de protest, cand au scos-o in curte.

Thursday, 28 February 2008 06:52

PR-ul e în cuvinte!

Am înţeles că rudele noastre britanice (British Shorthair, de exemplu) folosesc deseori expresia „God is in details”, probabil pentru a sublinia diferenţa dintre o pisică de stradă, comună, şi o pisică aristocată (sic!). Ei bine, Sorana a comis astăzi un păcat capital, vorbind neglijent despre subsemnatul la conferinţa AdRevolution.

Surse bine informate din piaţă (mulţumesc, ca de obicei, Andrei), mi-au spus confidenţial că s-a ridicat problema unei pisici pe blogul Premium. Cum Pisa n-a scris niciodată nimic pe blog (şi eu consider acest lucru un diferrrenţiator în sine!), rămâne întrebarea despre ce pisică e vorba.

Wednesday, 08 June 2011 08:48

Patron al artelor

Pentru ca s-a renovat blogul si am si eu acum spatiu sa ma desfasor, m-am gandit sa va arat ce fac eu la munca toata ziua... Sunt patron al artelor si, pentru cine nu ma cunoaste (????) sunt Morale Officer la Premium Communication. Cand nu ma ocup de core business - adica ceea ce vedeti in imagine, asist la sedinte, ma implic, iau cuvantul (si-l inec in mare, o mare miorlaitoare), citesc (si smotocesc) ziarele de dimineata si patrulez in gradina, unde mierlele, vrabiile, ciocanitorile, precum si Nelu Porumbelu cu nevasta-sa trebuie cu totii tinuti la respect. A hard day's work!

Tuesday, 11 September 2007 10:49

Ia uite ce brief am primit!

Am primit azi un brief şi fetele mi-au zis ca sigur e pentru mine. Eu nu am mai văzut aşa ceva, dar ele îmi spun că pe vremuri, în epoca de piatră, mai existau asemenea cerinţe:

“Va trimiti atasat un brief de media plan pentru lansarea unui comunicat de presa, insotit de un press release cu care intentionam sa iesim in tarile mentionate in brief.

Va rog sa tineti cont de deadline.

Daca doriti mai multe informatii nu exitati sa ma contactati”

De ce sunt nedumerit? Pentru că media planurile sunt pentru machete publicitare şi nu pentru comunicare, pentru că un comunicat de presă nu se lansează ci se transmite, pentru că media buying-ul şi PR-ul nu fac casă bună împreună. Şi pentru că, după ştirea mea - chiar şi după ştirea mea! - agenţiile mai şi scriu comunicatele de presă şi multe alte materiale şi vorbesc adesea cu jurnaliştii, nu dau pur şi simplu “send” la orice chestie, oricum ar fi ea.

Sunday, 29 July 2007 10:48

Rrrespect!

Partea proastă atunci când stai într-o agenţie de PR e că afli tot felul de chestii despre ce fac alte pisici în lumea largă. Săptămâna trecută Oscar pisoiul care prevestea nu ştiu ce finaluri tragice a făcut prima pagină în presa în care nu faci prima pagină decât nud. Mă rog, era şi el nud, avea doar o zgardă la gât, dar nu asta e ideea. Prin grija Ralucăi - Raluca, cum care Raluca? - aflu asta şi mor de ciudă că tot ce pot eu să fac e să fugăresc mierle prin curte şi să mai prind din când în când câte un fluture crocant. De unde ştiu că e crrocant?

Am primit pe mail acest mesaj, si va rog sa ma ajutati si voi sa-l dau mai departe. Recunosc, e un mesaj foarte interesat, dar cum ma numar printre putinele necuvantatoare cuvantatoare, ma simt obligat sa vi-l supun atentiei. Multumesc pentru ajutor! Frffrfrfrfrffr

Salut!,

mai jos iti trimit un site unde poti semna petitia pentru infiintarea politiei animalelor si in romania. proiectul de lege exista, doar trebuie sa fie cat mai multi sustinatori. te rog mult de tot, daca poti sa semnezi si sa mai transmiti si la alte persoane care crezi ca ar intelege chestia asta. nu te implica cu nimic, nu va trebui “sa dai cu subsemnatul …”, dar poti avea satisfactia ca ai ajutat fiinte care nu se pot ajuta singure. http://www.thepetitionsite.com/takeaction/107215425 Petitie pentru sustinerea proiectului B486/08-05-2007 - Infiintarea Politiei Animalelor in Romania.

Thursday, 14 June 2007 10:43

Sono un Italiano!

Şi nici măcar no lo sapevo, dar Interrrnetul mă învaţă atâtea lucrrruri! Ca să vedeţi cât de bine ştiu să-l folosesc, m-am dat azi pe statistici la Blog şi am constatat astfel că sunt popular în Italia. Cineva de acolo (cine, cine, de unde, de unde) s-a întrebat pe google.it Ma che ama Luca? şi, ce să vezi, a dat peste mine. Mă cheamă Luca, măi! Scrieţi cu diacritice!!! Şi, în general, nu mai discutaţi cu mine despre dragoste şi alţi demoni, e un subiect delicat.

Monday, 14 May 2007 10:27

Vocea neutrrrralității

În mod clarrr, sunt un pisoi neutrrru

Daca pana acum nu v-am parrrut suficient de verrrtical, obiectiv, imparrrrrrtial samd, sa stiti ca de sambata sunt neutrrrru beyond any doubt. Si mult mai rrrelaxat…

Pentru ca am fost incrrredibil de nerrvos in ultima vreme, scuipam, zgariam si muscam pe toata lumea, ca sa nu mai spun ca bagam spaima in pisicile din currrte cand scapam pe usa pe lângă picioarele colegilor (mai exact ale colegelor, ca Andrrei e mai vigilent), fetele m-au dus sambata la doctor sa ma opereze de nervi, draci si alte bazdacuri care ma napadisera, se parre, de prea mult strrrres la locul de munca ;-) .

Si de atunci incoace, mi se “farrrfaie” de toata lumea… Frrrrr….

Tuesday, 24 April 2007 10:24

Elefantul și șoricelul

Sunt sigur că multă lume se întreabă pe unde am umblat în ultima vreme, cum de n-am mai scrris nimic. Ştiu eu un banc cu elefantul şi şoricelul care mi se potriveşte - elefantul îl întreabă pe şoricel “mă, cum eşti tu aşa de mic şi de amărât pe lângă mine care sunt mare şi dacă vreau te fac praf etc etc etc” la care şoricelul răspunde “păi da, măi, elefantule, da eu am fost şi bolnav…” Deci dacă vă interesează ce a fost cu mine, aflaţi că am fost şi bolnav. Şi, spre deosebire de toţi colegii mei, am stat la serviciu în tot acest timp. Am înghiţit pastile şi, dacă stau bine să mă gândesc, am înghiţit multe, până când l-am prins în curte pe King Kong şi l-am altoit eficient. Am aproape doi ani experienţă şi asta se vede şi pe câmpul de luptă. Din curte.

Friday, 15 December 2006 10:22

Nu-nțeleeeeg!

Stau, mă uit, ascult şi nu înţeleg nimic. Trebuie că s-a întâmplat ceva foarte important şi grav, pentru că fetele au discutat astăzi aprins pe tot parcursul zilei. Şi clar că era o problemă importantă. Iar eu, ca morale officer am fost pus la grea încercare - păi cum să le împaci când sunt atât de preocupate şi de vehemente? Aşa că, într-un final, plictisit să tot încerc să înţeleg ceva, m-am retras într-un colţ în camera de meeting şi m-am hotărât să fac ce ştiu eu mai bine. Şi-am dormit…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/user.php on line 260
Page 1 of 3

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 190 guests and no members online

Search