What We Say

Premium PR - What we say

When you choose between a career in journalism and one in public relations you know that PR will never turn you into a star. With few exceptions, PR people are rarely known by name - they are better known by what they do, who they work for and with what results.

Although journalists talk to us on a daily basis, and this is how it should be actually, they seldom talk about us, as an industry. And this is how it should be, actually. We are in the business of making headlines for our clients, not for ourselves. But when they do ask us about our trade, we do respond. We feel that, the more they understand us, the more people understand what we do and to what purpose, the easier it is for us to do our job properly.

Media Coverage

KASPERSKY LAB A ALES PREMIUM COMMUNICATION

Bucureşti, 29 iulie 2008 - Producătorul de soluţii de securitate Kaspersky Lab România a ales agenţia Premium Communication pentru servicii de relaţii publice şi consultanţă în comunicare, în urma unui proces de selecţie derulat în luna iulie. „În procesul de selecţie pe care l-am organizat împreună cu colegii noştri din Rusia, am căutat nişte parteneri experimentaţi şi de încredere pe domeniul comunicării, urmărind, în fond, exact calităţile pe care le oferim şi noi clienţilor noştri", a declarat Teodor Cimpoeşu, directorul general al Kaspersky Lab România. „Premium Communication s-a dovedit a fi pe aceeaşi lungime de undă cu noi ca viziune şi strategie de comunicare şi împreună sper să formăm o echipă omogenă şi eficientă". 

 

Compania Kaspersky Lab este prezentă în România din 2003, printr-un departament de cercetare și dezvoltare. Începând cu 2008, firma a decis să acorde o atenție sporită utilizatorilor si companiilor românești prin deschiderea unui birou de marketing și vânzări. Parteneriatul cu Premium Communication reprezintă un pas important din noua strategie de dezvoltare pe piața locală. 

Cu opt ani de experienţă pe piaţă, Premium Communication oferă servicii de consultanţă strategică, dezvoltare şi implementare a programelor complexe de comunicare, lucrând pentru clienţi de top din domeniile industrial, financiar-bancar, IT şi telecomunicaţii, servicii de business sau casă şi grădină. 

„În dezvoltarea portofoliului de clienţi urmărim domenii care ne pasionează, companii pe care le admirăm şi oameni care ne inspiră", a spus Andrei Savu, Senior Partner Premium Communication. „Ne bucurăm când găsim în companiile partenere oameni la fel de pasionaţi de munca lor, cu înţelegere şi cu deschidere spre comunicare. Sperăm ca împreună să putem să ţinem la curent publicul din România cu evoluţiile companiei în rezolvarea problemelor de securitate IT, un domeniu care ne influenţează viaţa profesională în fiecare zi." 

***

Despre Kaspersky Lab 

Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privaţi, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT. 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.kaspersky.ro/, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi http://www.viruslist.com/

Despre Premium Communication 

Premium Communication este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanţă în comunicare din România, înfiinţată în noiembrie 2001. Agenţia se adresează exclusiv companiilor care solicită programe complexe de comunicare, oferind servicii de consultanţă strategică, comunicare corporativă, comunicare de marketing, comunicare internă, relaţii cu investitorii, comunicare în situaţii de criză, media training, employer branding. Premium Communication este membru fondator al Clubului Companiilor de Relaţii Publice din România şi este, de cinci ani, membru al PRSA, cea mai mare organizaţie profesională de profil din Statele Unite. 

Pentru informaţii suplimentare contactaţi: 

Andrei Savu
Premium Communication
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel: 0747.303.093

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 171 guests and no members online

Search