• Home
  • Blog
  • Items filtered by date: April 2013
Items filtered by date: April 2013
Tuesday, 30 April 2013 12:49

(Nu vrem…) Razboi si pace!

Desi una dintre concluziile unui studiu realizat de compania de cercetare Unlock Research cu ajutorul mai multor agentii si al unor clienti care investesc in servicii de comunicare a fost ca este liniste in PR, la cea de-a 7-a editie a PR Forum s-a vorbit cam mult despre razboi. Si despre arme, fronturi de lupta, baricade.

Inca nu e liniste in PR. Suntem noi pacifisti si impaciuitori, ne ferim de controverse si de gurile rele, incercam sa prevenim sau macar sa prevedem ceasul rau si pisica neagra care ne-ar putea taia calea, dar, vrem nu vrem, jucam tot timpul in aparare – apararea intereselor clientilor nostri. Si, in cel mai bun caz, purtam discutii la masa verde si semnam armistitii. Nu, nu suntem arbitri, oricat ne-am dori sau ne-am pretinde impartiali, nu suntem nici avocati, pentru ca impartasim obiective comune si cu ”partea adversa”, dar ne gasim deseori intre ciocan si nicovala si cautam sa obtinem remiza aia win-win.

Published in PR
Monday, 29 April 2013 11:34

De ce vorbim romgleza

Da, știu, e un subiect care a iscat deja controverse în cercul nostru restrâns (și vicios ar spune unii răutăcioși) respectiv presă-bloggeri-PR. Iar noi, oamenii de PR, ne ferim de controverse ca necuratul de tămâie. Sau mă rog, noi, cei care facem PR corporativ, se necesită mențiunea, pentru că în alte secțiuni ale breslei, cum ar fi PR-ul pentru vedete, controversa e pâinea cea de toate zilele. Și cuțitul, on top of it (sic!)

Dar îmi asum de data asta reacțiile dezaprobatoare mai mult sau mai puțin politicoase pentru că, nu-i așa, oricum lumea se simte datoare să comenteze negativ, pentru aprobări există like-ul.

Published in PR

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 124 guests and no members online

Search