What We Say

Premium PR - What we say

When you choose between a career in journalism and one in public relations you know that PR will never turn you into a star. With few exceptions, PR people are rarely known by name - they are better known by what they do, who they work for and with what results.

Although journalists talk to us on a daily basis, and this is how it should be actually, they seldom talk about us, as an industry. And this is how it should be, actually. We are in the business of making headlines for our clients, not for ourselves. But when they do ask us about our trade, we do respond. We feel that, the more they understand us, the more people understand what we do and to what purpose, the easier it is for us to do our job properly.

Media Coverage

PREMIUM COMMUNICATION SE ALATURA PROGRAMULUI QUALIANS

Bucuresti - Sorana Savu si Andrei Savu, Senior Partners ai agentiei de relatii publice Premium Communication, s-au alaturat Qualians, un program unic de training si specializare pentru profesionistii din diferite domenii ale mediului de afaceri românesc. „Ne-a bucurat invitatia de a ne alatura echipei de experti Qualians în primul rând pentru ca în industria relatiilor publice si comunicarii exista o mare nevoie de programe de training pentru profesionistii din domeniu, iar apoi pentru ca acest program a atras în timp numai specialisti de valoare, atât în rândul mentorilor, cât si al cursantilor" declara Sorana Savu, Senior Partner Premium Communication. 

 

Premisele de la care a pornit Qualians pe piata de training din România se leaga de doua dintre cele mai dificile lucruri cu care se confrunta astazi managerii din România: pe de o parte, lipsa mentorilor, a modelelor de urmat în cariera, si, pe de alta parte, accesul limitat la experiente practice cu adevarat relevante pentru afacerea lor. 

Valoarea si nota de diferenta a programului Qualians sunt date de faptul ca acesta integreaza în cursurile sale deschise experienta si cunostintele celor mai reputati profesionisti din diverse domenii, capabili sa ofere nu numai un set de cunostinte tehnice, ci si experienta consistenta si relevanta pentru domeniul în care activeaza. 

Cursurile sustinute de reprezentantii Premium Communication îmbogatesc oferta modulului Marketing, Branding & Communication si se vor derula pentru prima oara în lunile aprilie si mai ale acestui an. Primul curs, Communication for Communicators, se adreseaza cu precadere specialistilor în comunicare din cadrul departamentelor de PR ale companiilor si se deruleaza pe durata a doua zile. Cel de-al doilea curs, Communication for Managers, este deschis tuturor functiilor manageriale reprezentate într-un management board, tuturor celor care se gasesc în situatia de a reprezenta, ca purtatori de cuvânt, companiile din care fac parte. 

„Ceea ce face Qualians în ritmul atât de accelerat pe care îl impune mediul de business de azi, este sa ofere o serie de cursuri foarte specializate, cu valoare mare de informatie si de noutate, dar concentrate pe perioade scurte de timp", explica Sorana Savu, Senior Partner, Premium Communication. „Si asta pentru ca ele se adreseaza exact acelei categorii de oameni de afaceri care nu îsi pot permite sa lipseasca foarte mult de la birou" continua ea. 

Qualians ofera cursuri de Management, Marketing Communication si Branding, Fiscalitate, Resurse Umane, Client Service, Vânzari si Negocieri, dar abordeaza în acelasi timp si teme mai putin conventionale, cum ar fi cursul de Parenting - asa numita scoala pentru parintii care încearca sa gaseasca cea mai buna formula de echilibrare a vietii profesionale cu cea de familie. Training-urile de una sau doua zile includ predare, prezentare de cazuistica, exercitii de grup cu aplicarea conceptelor predate, sesiuni de întrebari si materiale de curs. 

*** 

Qualians reprezinta un nucleu de profesionisti reuniti din cele mai variate domenii de business, de la finante, marketing sau branding, la comunicare si relatii publice. Lansat în anul 1995, programul si-a propus sa reprezinte o poarta de acces a clasei de management din România catre o educatie profesionista prin programe de training de cea mai înalta calitate. 

Premium Communication este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanta în comunicare din România, înfiintata în noiembrie 2001 de catre un grup de profesionisti în PR. Agentia se adreseaza companiilor care solicita programe complexe de comunicare integrata, oferind servicii de comunicare corporativa, comunicare de marketing, comunicare interna, relatii cu investitorii si comunicare în situatii de criza.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 129 guests and no members online

Search