• Home
Friday, 09 December 2011 08:01

Cum am platit pentru un direct marketing

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Si m-am mai si bucurat pe aceasta tema, cu toate ca marketingul direct e ceva la care am dezvoltat o repulsie in ultima vreme. Poate si unde tot constat ca prieteniile de pe FB sunt abuziv transformate in legitimare pentru DM. Tot mai multe si mai enervante. FYI, le sterg fara sa le citesc...

Revenind. In tot acest context, am platit pentru ceva ce s-a dovedit a fi un DM, si am fost asa de incantata de idee si mai ales de executie incat, voila, m-am gandit sa si povestesc despre ea. Este vorba despre asta, un box set elegant, cu 12 ore de muzica de la Buddha Bar, in editie speciala numerotata (din 15,000, numarul pe care l-am primit eu e deja 9155).

 

In cutie, am descoperit insa si un USB in forma de cheita, pe care, pe langa un bonus muzical - o selectie de "creme de la creme" a la DJ Ravin - si prezentarile celor doua hoteluri Buddha Bar, cel din Budapesta si cel din Praga. Adica DM. Dar realizat atat de subtil, de frumos si cu un asa bun gust, incat, cum spuneam, chiar a avut efect.

Daca facem overdose de colinde, avem in birou acum 12 ore de Buddha Bar music, plus doua noi destinatii la care sa visam si doua motive sa revizitam Praga si Budapesta. Cool!

Read 6270 times Last modified on Wednesday, 04 April 2012 12:36
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 73 guests and no members online

Search